All Departments
 • Minnespaketen

  Minnespaket med Kristall

  I minnespaketet ingår det : DNA Prov √ Certifikat & Intyg √ Infattning av DNA √ Hemmaförvaringsbox √ Valfri stor minneskristall √

  View more
 • Minneskristaller

  Minneskristall Blå

  Minneskristallen är ett unikt hantverk som infattas med DNA:t från de vi förlorat. Helix strängen i mitten på kristallen skapas när DNA:t infattas i kristallen. Minneskristallen kommer i sex olika färger man kan välja mellan.

  View more
 • Ringar med DNA

  Lysa

  Alla minnesringar framställs av den välkända smycketillverkaren Schalins – en av Nordens ledande ringtillverkare. Schalins ringar är synonyma med svensk design och fantastisk kvalitet. Framgångsreceptet bakom ringarnas popularitet sägs vara traditionellt svenskt hantverk i kombination med modern teknologi. Ringarna tillverkas i silver men går även att få tillverkade i palladium och guld. Respektive modell kan skräddarsys efter dina önskemål. DNA:t placeras i regel på insidan av ringen för att skydda mot slitage.

  View more
 • Fingeravtryck Smycken

  Bricka Hänge Med Fingeravtryck

  Alla våra fingeravtryck smycken tillverkas, precis som våra ringar, av smycketillverkaren Schalins. Schalins började som ett litet familjeföretag och är idag en av Nordens största och mest respekterade smycketillverkare. Deras specialitet är ringar men de har även tagit fram en exklusiv kollektion av halssmycken specifikt ämnade för graveringen av ett fingeravtryck halssmycken görs i silver och graveras med fingeravtrycket från era nära och kära.

  View more
 • Smycken Med DNA
 • DNA Homebanking

  DNA Homebanking

  DNA-provet ingår i minnespaketet, men går också att köpa separat. Provet går när som helst att använda för tester och forskning. DNA provet kommer i en vacker box i vitt läder med en lampa. Tillsammans med DNA provet medföljer Certifikat & Intyg från laboratoriet signerat och märkt med patentnummer och ansvarig forskare.

  View more

Minnespaketet innehåller

Ett DNA Prov,
En valfri minnesprodukt,
Certifikat och Intyg,
Hemmaförvaringbox
DNA homebanking box

Man kan köpa till flera produkter för samma DNA prov.

Minneskristallen

Alla våra minneskristaller tillverkas för hand av de duktiga och välrenommerade formgivarna hos Studio Glashyttan i Åhus. Där tillverkas och infattas DNA:t för hand.

Minneskristallen finns i sex olika färger och två olika storlekar att välja mellan.

Minnessmycken

Alla våra smycken tillverkas av smycketillverkaren Schalins. Schalins är idag Nordens största och mest respekterade smycketillverkare. Deras specialitet är ringar men de har även tagit fram en exklusiv kollektion av halssmycken specifikt ämnade för infattning av DNA.

Minnespaket ♥

Minnespaketet innehåller ett DNA Prov, valfri minneskristall, certifikat och intyg, infattning av DNA minnesprodukterna samt en fin förvaringsbox i vitt läder. Man kan välja till flera produkter till ett och samma DNA prov.
Alla våra minneskristaller tillverkas förhand av de duktiga och välrenommerade formgivarna hos Studio Glashyttan i Åhus. Minneskristallen är 15 cm hög och består av 100% Kristall. Alla våra smycken tillverkas av smycketillverkaren Schalins. Schalins är idag Nordens största och mest respekterade smycketillverkare. Deras specialitet är ringar men de har även tagit fram en exklusiv kollektion av halssmycken specifikt ämnade för infattning av DNA.

Alla halssmycken görs i silver och det går tydligt att se var DNA:t är placerat. Infattningen av DNA:t sker för hand, man kan välja till en 0,02 ct diamant som förseglar DNA:t i övriga fall förseglar vi DNA:t med colorit. 

(Observera att våra halssmycken levereras utan kedja.) 

Leveranstiden på minnespaketet med kristall är ca 3-4 veckor.

MINNESPAKETET

[yith_wcwl_add_to_wishlist]
5,500 kr
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
5,500 kr
[yith_wcwl_add_to_wishlist]

DNA Home Banking

DNA Homebanking

3,900 kr